Хороскоп за деня – 11 декември 2022, неделя  Овен Може да

...
Хороскоп за деня – 11 декември 2022, неделя  Овен
Може да
Коментари Харесай

Вижте коя зодия ще открие златно ключе към съкровищницата на знанието, наречена Акаш

Хороскоп за деня – 11 декември 2022, неделя 

Овен
Може да постигнете забележителни резултати благодарение на сътрудници и сътрудници, само че е значимо да обърнете внимание на своето здраве. Не се самолекувайте! Състоянието ви може да се утежни, в случай че сте болен, а отлагате визитата не доктор! Сънищата на този ден се сбъдват.

Телец
Отложете вземането на значими решения, с цел да не съжалявате! Сега се концентрирайте върху осъществяването на дилемите, които не търпят отсрочване. Може да се забавлявате след това с другари или с обичания човек. Денят обаче не е добър за изясняване на връзки, може да се скарате.

Близнаци
Денят не е добър нито за промяна на работното място, нито за започването на нов бизнес. Дори и да получите положително предложение, не бързайте да приемате, тъй като след това може изискванията да се трансформират и да съжалявате! 

Рак
Това е денят, в който като със златно ключе някои от вас може да отключите съкровищницата на знанието, наречена Акаш. Това ще Ви помогне да виждате бъдещето или да усвоявате познания, които няма по какъв начин да откриете в учебниците. Може обаче да се появят финансови проблеми.

Лъв
Напрегнати сте и има заплаха да се изпокарате със своите сътрудници и близки. Затова пестете думите! Преди да заговорите, помислете дали няма да съжалявате! Така ще избягвате спорове, а и репутацията ви няма да пострада. Възможни са проблеми с кръста или тазобедрения пояс.

Дева
Помислете за дилемите, които би трябвало да извършите, направете си проект. Заемете се първо с нещата, които ще ви е по-лесно да реализирате! Ако ви предстоят значими договаряния, се помолете и след това подходете към събеседника като към другар. Стремете се към компромис!

Везни
Не давайте празни обещания и не бъдете прекомерно взискателни към сътрудниците или към хората, които се стараят, с цел да ви угодят! Не убивайте със подозрения любовта! Не упреквайте околните си за минали неточности, тъй като в този момент са изключително чувствителни! 

Скорпион
Енергетиката на този ден ускорява умствените качества. Времето е положително за асимилиране на познания и трупане на опит, за създаване на нови планове и за обмисляне на бъдещето. Бъдете обаче спестовни! Купувайте единствено хранителни артикули и медикаменти, в случай че се постанова!

Стрелец
Нужни са повече усилия на работното място, а от правенето на огромни разноски се въздържайте, тъй като фамилният бюджет може да се окаже, че е на алено! Денят обаче е добър за осъществяване на дълготрайни проекти, за кариерно развиване, за образование и за обич.  

Козирог
Днес ролята на преподавател най-вече ви подхожда. Ако вашите деца или внуци имат проблем, помогнете им със съвет по какъв начин да го решат! Насърчавайте напъните им да учат, предайте им от своите познания и опит! 

Водолей
Избягвайте споровете и бъдете великодушни към хората, които се нуждаят от помощ! Енергията не ви доближава, само че би трябвало да се постараете да извършите уговорките, които сте поели, а след това може да се забавлявате с другари. 

Риби
Денят е прелестен! Може да ви зарадват с примамливи оферти, които ще ви се желае незабавно да приемете, само че не бързайте! Обсъдете ги с околните си! Препятствията пред вас ще се смалят и елементарно ще се справите със дилемите, които сте си сложили. Не вземайте заеми!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР